Referendum pentru familie. Episcopul Sălajului: Sodomie. Să nu cădem în păcate

Episcopul Sălajului, Preasfinţitul Petroniu, îndeamnă enoriaşii să voteze la referendumul din 7 octombrie pentru a păstra "rânduia firii" şi a nu cădea în păcate precum cele ce au făcut ca cetăţile Sodomei şi Gomorei să fie şterse de Dumnezeu de pe faţa pământului "cu foc şi pucioasă din cer".

Îndemnul a fost făcut vineri, în faţa unei asistenţe de câteva sute de persoane din localitatea Ip, prezente la un ceremonial religios de marcare a "Înălţării Sfintei Cruci" şi la comemorarea victimelor masacrului ce a avut loc în această localitate în 1940, la evenimentul desfăşurat în cimitirul din sat fiind prezente şi oficialităţi locale şi judeţene.

Evocând istoricul lemnului Sfintei Cruci, Episcopul Sălajului a amintit de Sodoma şi Gomora şi de pedeapsa aplicată de Dumnezeu locuitorilor din aceste două cetăţi, pentru păcatele lor.

"Locuitorii din Sodoma şi Gomora erau foarte renumiţi pentru păcatele lor contra firii. De aici vine şi numele de sodomie, cei care trăiesc contra firii, adică bărbaţi cu bărbaţi şi femei cu femei, cum trăiesc acuma din păcate şi în Europa şi vor şi la noi, dar trebuie să votăm la referendumul din 7 octombrie să păstrăm rânduiala firii, să nu cădem în păcate foarte grave, pentru că pentru aceste păcate a fost pedepsită şi ştearsă de pe faţa pământului cu foc şi pucioasă din cer cetatea Sodoma, precum şi cetatea Gomora", a precizat Preasfinţitul Petroniu.

Acesta a subliniat faptul că locuitorii din Sodoma şi Gomora au fost pedepsiţi, deşi nu erau încă creştini.

Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie a fost adoptată marţi în plenul Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel