Reacție la condamnarea din dosarul ”ferma Băneasa”. Acuzații grave de încălcare a legii

sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay

ÎCCJ a dat sentințele în dosarul ”ferma Băneasa”. Sunt condamnări cu executare pentru Remus Truică, Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein, precum și pentru Paul Lambrino. 

Avocatul Yuval Sasson a reacționat după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat decizia Curții de Apel Brașov, care hotărâse achitarea oamenilor de afaceri israelieni Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein. 

Cei doi oameni de afaceri au fost condamnați la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul cunoscut drept ”ferma Băneasa”. Avocatul Sasson a declarat că ”Procedura de apel s-a desfășurat cu încălcarea legii și a regulilor justiției și intenționăm să ne adresăm instanțelor europene pentru a anula hotărârea, așa cum s-a întâmplat adesea în trecut cu privire la deciziile instanțelor române.”

Amintim că în iunie 2019, Curtea de Apel Brașov i-a achitat, alături de alți inculpați, pe Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein în acest dosar. Decizia Curții de Apel Brașov nu a fost definitivă. Verdictul dat astăzi de ÎCCJ este final. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel