Răzvan Iordache, operat. Gâdea: Acesta este un miracol! Dumnezeu e Mare!

Mihai Gâdea a primit o veste extraordinară.

Răzvan Iordache, tânărul care și-a petrecut peste 20 de ani în scaunul cu rotile, a fost supus unei intervenții chirurgicale care s-a dovedit a fi un succes. Amintim că în 1995, la doar 17 ani, Răzvan a suferit un groaznic accident și a rămas paralizat.

Cazul său a fost prezentat la "Sinteza Zilei" și persoanele care au vrut să-l ajute au donat bani în speranța că îi voi reda șansa de a merge.

"Victorieeeeeee!!! Operația lui Răzvan a fost un succes! Acesta este un miracol! Dumnezeu e Mare! Va îmbrățișez pe toți aceia care a-ți donat pentru operația lui!", a scris Mihai Gâdea care a adăugat un mesaj transmis de Răzvan Iordache: "Am reusit! Multumim Bunului Dumnezeu, operatia a decurs perfect si a fost un succes 100%! Medicii au testat stimulatorul in timpul operatiei, am miscat picioarele, si totul a decurs conform asteptarilor medicilor! Trei zile ma lasa sa ma refac si de marti vor porni stimulatorul si voi incepe recuperarea intens! Multumim enorm tutulor pentru ca v-ati rugat pentru mine! Revin cu vesti!".

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel