Răzvan Dumitrescu face un comentariu crunt în scandalul Dragnea-Iohannis

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a făcut un comentariu referitor la ce se întâmplă în prezent pe scena politică.

Ultimele evenimente au arătat că România nu își respectă votul și, în aceste condiții, pare greu de crezut că ne-ar putea respecta vocile importante din afara țării. De altfel, pierzătorii din scandalul Dragnea-Iohannis din jocul 'de-a premierul' sunt doar cetățenii.

"Puțin îmi pasă dacă pierde sau nu Liviu Dragnea. În ce țară din UE ați văzut, înainte de a avea rezultatul alegerilor validate, să știm deja ce nu ar face președintele? În ce țară din UE ați văzut această înfruntare de tip penal/nepenal? Nu vedeți că avem proba faptului că nu suntem o țară normală? Ce mai contează dacă pierde sau câștigă Liviu Dragnea sau dacă pierde sau câștigă Iohannis când, de fapt, pierd cetățenii? Nu vedeți că am ajuns în situația în care discutăm, amplificăm și să păstrăm această stare de anormalitate propagând chestiunea cu ba Dragnea, ba nu Dragnea, ba Iohannis, ba nu Iohannis pe Facebook și peste tot, învrăjbind oamenii și discutând tâmpenii?

Cred că sunt chestiuni care ne fac atât de mult rău! Toți cei care observă viața politică din România, de pe la ambasade, iau notițe și trimit mesaje către cancelariile de unde vin ei. Aceștia pot spune: 'Sunt anormali! Acolo putem face absolut orice pentru că ei fac între ei lucrurile acestea și le întrețin!". Ce treabă am eu dacă Liviu Dragnea pierde sau câștigă? Ce treabă am eu dacă Iohannis pierde sau câștigă? (...) Ajungem câteodată ca cetățeni să intrăm în această capcană a argumentelor care nu au nicio legătură cu o țară civilizată", a spus Răzvan Dumitrescu la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel