Războiul din România de care nimeni nu vrea să audă: Suntem „cei mai criminali” din Europa. Nimeni, absolut nimeni nu este atent la asta

Freepik/Stellar
Freepik/Stellar

Situație dramatică în România de care nimeni nu vrea să audă. 

Revolta instructorului de conducere defensivă Titi Aur este uriașă, cu atât mai mult cu cât cei responsabili pentru a monitoriza o situație critică închid ochii. 

În interviul acordat DCNews.ro, difuzat și pe DCNewsTV.ro, fostul pilot de raliuri dă cifrele durerii de pe șosele din România. Nu sunt pe săptămână, pe lună și, în niciun caz, pe an, căci suntem în România, acolo unde cel puțin 4 oameni mor pe zi în accidente rutiere. Zece sunt răniți grav, iar când vorbim de răniți grav nu vorbim de o simplă rană deschisă sau doar de necesitatea de a fi transportați la spital, ci despre oameni care luptă între viață și moarte și care pot rămâne cu sechele pe viață. Numărul răniților zilnic din accidente rutiere se ridică la zeci. Pe zi! Astfel, în total, victimele accidentelor rutiere din România se ridică, într-o singură zi, la o sută. 

În acest context dramatic, Titi Aur întreabă: ”Dar ce faci cu războiul care e acum, aici, care are loc în fiecare zi? Nu știu câți oameni mor în Ucraina astăzi, dar sigur în România mor 4,2 pe zi și 10 sunt răniți grav și 70-80 sunt răniți ușor. Astăzi, în România, și mâine, și poimâine”.

”Mai mult, cei care sunt plătiți să țină cont de asta nu vor să audă nimic, nu vor să facă nimic. Astfel, avem un război în permanență aici, zi de zi, an de an. Suntem cei mai criminali din punctul ăsta de vedere din Europa” continuă el. 

Vezi mai mult pe DCNEWSTV.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel