Război de cuvinte între Ponta și Macovei

Premierul Victor Ponta a ironizat frumusețea și inteligența femeilor promovate de dreaptă politică. Europarlamentara Monica Macovei a răspuns. 

Victor Ponta, prezent la o dezbatere electorală la Galați, a lansat un atac cu privire la femeile promovate de dreapta politică. Premierul a spus: "Așa cum adversarii noștri consideră că în politică trebuie să fie femei frumoase ca Monica Macovei sau inteligente ca Elena Udrea, eu mă mândresc cu faptul că la Galați putem să susținem un candidat ca Laura Marin, care va face cinste Parlamentului României, așa cum sunt convins că o vor face și Corina Crețu, Ecaterina Andronescu, Maria Grapini și, cu voia voastra, și Daciana Sârbu".

VEZI și: Monica Macovei, făcută praf de Adina Vălean

"PDL nu promovează oameni „integri" ca Dragnea, „luptători" împotriva traficului de femei ca Robert Negoiță, „justițiari" ca Emanoil Bocăneanu (care a comandat un asasinat ca să scape de dosarul său de la DNA) sau capi de famiglii ca Ponta. Adevărul este unul singur: PSD este un partid care are legături cu mafia, cu corupția, cu prostituția și, mai nou, cu asasinate", este replica Monicăi Macovei, postată pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel