Răspunsul Reginei Elisabeta a II-a la scrisoarea trimisă de o fetiță de 5 ani, după moartea prințului Philip

Foto ilustrativ / Imagine de Эдуард Черников de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Эдуард Черников de la Pixabay

O fetiță de cinci ani i-a trimis o scrisoare Reginei Elisabeta a II-a, iar aceasta din urmă a reușit să o surprindă pe copilă cu răspunsul primit. 

Când prințul Philip a murit, Erin Bywater, din Schunthorpe, în vârstă de cinci ani, abia începuse să învețe de la părinți despre istoria Familiei Regale. Copila a dorit să o ajute pe Regina Elisabeta a II-a să se simtă mai bine și i-a scris o scrisoare emoționantă, a informat Wales Online.

De asemenea, a făcut și un desen în care a portretizat-o purtând o coroană pe cap și o panglică roșie. 

Scrisoarea trimisă de Erin Bywater nu a rămas fără răspuns din partea Familiei Regale, implicit a Reginei Elisabeta a II-a.

Mesajul micuței Erin și răspunsul Reginei Elisabeta a II-a

„Îmi plac pălăriile şi paltoanele tale. Ai o pisică sau un câine regal? Ştiu că eşti tristă aşa că am crezut că ţi-ar plăcea această imagine”, i-a scris Erin Bywater Reginei Elisabeta a II-a. Copila i-a trimis și desenul în care Regina apare purtând o coroană deasupra părului cârlionţat şi o panglică roşie în dreptul a trei insigne.

Ca răspuns, Regina Elisabeta a II-a i-a scris: „Îţi trimit mulţumirile mele sincere pentru amabilele tale cuvinte de simpatie pentru moartea soţului meu. Elizabeth R.”

„Erin vrea să povestească tuturor”

„Scrisoarea ne-a surprins complet. Abia începuse să întrebe cine este Regina şi ce a făcut ea, chiar cu o zi înainte de moartea prinţului Philip; destul de înfricoşător. Când a auzit vestea a vrut să scrie o scrisoare şi o felicitare pentru a o înveseli. Am trimis-o, dar nu ne-am așteptat să auzim nimic înapoi. Apoi, sâmbătă am primit o scrisoare adresată ei de la Palat, lucru care a făcut-o să sară în sus de bucurie.

Nu-mi vine să cred în primul rând că au răspuns și, în al doilea rând, că au făcut-o atât de repede - trebuie să fie inundați de scrisori în aceste momente. Erin vrea să povestească despre asta absolut tuturor celor pe care îi cunoaşte, inclusiv profesorilor şi prietenilor ei. Odată ce se va întoarce cu scrisoarea de la şcoală o vom pune undeva în siguranţă unde poate fi preţuită.”, a povestit Nicola, mama fetiţei, potrivit Daily Mail.

Prințul Philip a murit „de bătrânețe”, se arată în certificatul oficial de deces

Prințul Philip a murit „de bătrânețe”, se arată în certificatul oficial de deces al său, o cauză a morții comună dacă pacientul are peste 80 de ani și dacă medicul său curant a observat un declin periodic al sănătății.

Conform The Sun, un detaliu interesant și hazliu al certificatului mai este faptul că în dreptul ocupației era trecut „soțul Reginei”. Ducele de Edinburgh a murit „pașnic” la Castelul Windsor, pe 9 aprilie, la 99 de ani.

Cauza morții monarhului britanic a fost certificată de Sir Huw Thomas, șeful medical al Casei Regale a Marii Britanii. Acesta nu a identificat vreo boală sau vreun accident care a dus la moartea sa în afara bătrâneții, scoțând din calcul chiar și boala de inimă care l-a supus unei operații la câteva săptămâni înainte de deces.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel