Rareș Bogdan, decizie radicală privind cariera

Rareș Bogdan s-a arătat deranjat de atitudinea redactorului șef de la Evenimentul Zilei, ziar la care scrie, privind incidentul dintre senatorul Mihai Goțiu și fostul purtător al guvernului Ponta, Mirel Palada. Acesta spune că se gândește dacă va încheia colaborarea cu respectivul trust.

”Mirel Curea m-a șocat, recunosc. M-a șocat și mă întreb foarte serios dacă un om care conduce un ziar pe care eu îl respect și în care scriu o dată pe săptămână, nu ar trebui să explice cel puțin colegilor, nu de redacție, de paginile de ziar atitudinea dânsului. Poate a fost o atitudine generată de o fuziune glumeață cu băieții, dar poate azi dimineață ar fi meritat altceva, pentru că altfel sincer eu mă întreb dacă eu, un om nonviolent, de bună credință, respectându-mi toți colegii atât de la redacție Realitatea, din toată presa, chiar și cei care mă înjură, și bineînțeles prin prijma împrejurării și pe cei de la Evenimentul Zilei, unde scriu. Adică eu sunt coleg cu un om care spune că va da o bere în fiecare zi în care va fi soare și în care își va reaminti de pumnul dat în gura domnului Goțiu. Vă place sau nu domnul Goțiu, nu contează. Eu mă gândesc, foarte serios, dacă să mai pot publica în paginile unui ziar în care redactorul șef adjunct instigă și aplaudă violența. Mă gândesc foarte serios și voi lua o decizie. Pot înțelege orice derapaj în momentul în care un om spune am greșit.”, a spus Rareș Bogdan în timpul emisiunii Jocuri de Putere.

Mirel Curea a scris pe o rețea de socializare: ”L-a caftit Palada pe Goțiu, i-a f...t una în mufă de i-a dat borșul! Mirele, în toate zilele călduroase, de acum în veac, ai câte o bere rece de la mine.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel