Raluca Jensen: Faceți parte din partea pe care o critic. România proștilor!

Raluca Jensen, tânăra mamă care și-a fotografiat fetița în timp ce ținea o pancartă cu un mesaj indecent la adresa PSD, a fost criticată pentru că îi vorbește de rău pe români. Precizăm că ea locuiește în Suedia.

"Astăzi mă irită:

Faptul că îmi scriu o grămadă de idioți necastrați și nebune netufute că cică "vorbesc urât despre români". Îmi scriu o grămadă că cică "trebuie să îmi văd de treaba mea". Îmi scriu o grămadă că cică "dacă nu mai locuiesc în România, să nu mă bag și să îmi văd de Suedia mea!"

Băbăieți! În primul rând vreau să vă reamintesc că acesta este contul MEU de Facebook, deci scriu ce vreau eu și îmi permite Zahărberg, mmmkay?

În al doilea rând, dacă voi ați înțeles că vorbesc urât despre români, da... faceți parte din partea aia a României pe care eu o critic. România proștilor! Partea aia a României care vede gunoiul și simte mirosul de căcat, dar "Nuuu... nuuuu există probleme aici! Ete, ce frumos miroase! Avem pomi frumoși!"

În al treilea rând, așa cum am voie să îmi dau cu părerea despre cancer, abuz, viol, copii, libertare, dragoste și multe altele, așa pot să îmi dau cu părerea și despre România sau alte țări pe care le-am vizitat. Nu contează unde locuiesc. Puteam să locuiesc în Zimbabwe, "mă bag" pentru că vreau. Pentru că timp de 20 de ani mi-am făcut vacanțele în Romănia. Pentru că am trăit acolo și trăiesc aici. Pentru că am văzut diferența!

[citeste si]

Am ales să dau 10 de euro lunar pentru copiii din Africa. Nu e mult, dar e ceva. Sau trebuie să îmi văd de treabă pentru că oricum ăia stau la mama dracu? Am ales să dau 10 euro lunar pentru tinerii bolnavi de cancer. Nu e mult, dar e ceva. Sau trebuie să îmi văd de treabă pentru că eu sunt sănătoasă?

De fiecare dată când am văzut că un copil e abuzat, "m-am băgat". Sau trebuia să fi lăsat copilul ăla din Severin (astă vară) să ia bătaie de la mă-sa pe bulevard? Dă-l dracu... oricum nu era copilul meu!

Atitudinea asta nu o să vă ducă nicăieri! Nu ajutați și nu vă implicați în nimic, dar vă place să dați sfaturi. Atâta timp cât o să văd copii săraci, bătrâni fără bani de medicamente, copii abuzați, spitale jegoase, politicieni hoți, oameni cu "pile" și atât de mult analfabetism, o să mă bag! Dacă voi vă mințiți că mirosul de căcat e miros de trandafiri, eu o să fiu mereu aia care o să spună în gura mare "Puuu... care s-a căcat pe el?" ", a scris Raluca Jensen pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel