Radu Tudor: Nu am văzut niciodată așa ceva. E fără precedent!

Rodica Mitu / 15 aug 2018 / 09:21 Salveaza PDF Comentarii
Radu Tudor: Nu am văzut niciodată așa ceva. E fără precedent!
Radu Tudor: Nu am văzut niciodată așa ceva. E fără precedent!

Radu Tudor a vorbit, miercuri dimineață, la Antena 3, despre tragedia produsă la Genova, în Italia, unde un pod s-a prăbușit, ducând la decesul a peste 30 de persoane, printre acestea numărându-se și un român.

„Sunt foarte atent la presa italiană de mulți ani de zile, radio, televiziune, presa scrisă. Nu am văzut niciodată așa ceva, o concentrare de forțe atât de mare, care să relateze non stop despre tragedia de la Genova – și asta pentru că, într-adevăr, e un eveniment fără precedent. (...) A zguduit pur și simplu societatea italiană și nu doar pe ea, pentru că am văzut aseară că multe televiziuni europene și-au trimis de urgență corespondenți la Genova. Au relatat live această tragedie", a spus, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Radu Tudor.

„Ar trebui să fie o lecție învățată”

„Pentru noi, ar trebui să fie o lecție învățată. Cu atât mai mult, cu cât și un român și-a pierdut viața. Nu există suficientă presiune pe care noi, ca jurnaliști, să o punem pe autorități pentru a face o trecere în revistă a infrastructurii care se află într-o stare evidentă de pericol", a mai spus jurnalistul.

 

Vezi și: Pod prăbușit Genova. Informații despre un alt românTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26