Pune două linguri de pudră de muștar în toaletă și vezi ce se întâmplă

Pune două linguri de pudră de muștar în toaletă și vezi ce se întâmplă. Sursa foto: freepik.com
Pune două linguri de pudră de muștar în toaletă și vezi ce se întâmplă. Sursa foto: freepik.com

Poți curăța un vas de toaletă foarte murdar cu un produs foarte ieftin și ușor de preparat

Pe vasul de toaletă se formează, adesea, pete galbene și urme de rugină. Aceste pete  dezgustătoare strică întregul aspect al toaletei, dar pot fi îndepărtate cu ușurință.

Unul dintre cele mai eficiente mijloace în lupta împotriva plăcii și a ruginii este pudra de muștar.

Cum se prepară amestecul care va elimina aceste pete? Două linguri de acid citric se amestecă cu două linguri de pudră de muștar și patru linguri de amidon. Amestecă bine.

Amestecul se diluează cu apă pentru a face o pastă. Umezește vasul de toaletă astfel încât pasta preparată să adere mai bine la suprafața. Aplică pudra uniform, insistând pe zonele murdare. La final, clătește cu apă.

Pune zaț de cafea la duș: doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

De asemenea, pentru a ucide bacteriile din toaletă și pentru a elimină petele galbene de pe obiectele sanitare, ai nevoie de zece picături din acest produs, pe care îl găsiți în cămară.

Curățenia este o activitate pe care o faci săptămânal. Totuși, dacă există un loc din casă căruia îi acordați mereu o atenție deosebită, acesta este baia. Nu trebuie să faci compromisuri. Trebuie să fii mereu punctual în curățarea obiectelor sanitare.

De asemenea, este important să elimini toate mirosurile neplăcute. Din fericire, există produse ieftine, care păstrează baia parfumată chiar și câteva zile. Dincolo de parfum, însă, este esențial să curăți cu grijă toaleta și chiuveta.

Apa de portocale, benefică pentru orhidee: cum să faci un îngrășământ pentru flori luxuriante

Unele gospodine pun usturoi decojit în rezervorul toaletei, unde îl lasă toată noapte. Fiind antiinflamator și antiseptic, usturoiul devine un dezinfectant excelent. Dimineața trebuie doar să spălați toaleta și veți săpa de bacterii.

Pentru eliminarea petelor galbene enervante, care se formează în toaletă, usturoiul este  întotdeauna un aliat valoros. Trebuie să fierbi câțiva litri de apă, adăugând câte un cățel de usturoi decojit pentru fiecare jumătate de litru. Lasă apa să se răcească, apoi toarnă-o în toaletă. Petele galbene ar trebui să dispară ca prin magie.

Cumpără cel mai ieftin săpun solid și folosește-l astfel: trucuri pe care nu toată lumea le știe

Un alt aliment foarte util pentru îndepărtarea calcarului din baie și igienizarea acesteia este oțetul alb. Acest produs este un detartrant eficient, dar va trebui să-l diluezi în apă. Proporția ar trebui să fie de 150 de oțet la 850 de apă.

Amestecă bine și pulverizează zona murdară. Lasă să acționeze aproximativ zece minute, apoi clătește cu apă curat.  Zece picături din acest produs vor elimina petele galbene de pe obiectele sanitare. Alternativ, poate fi folosit acidul citric, care ar putea fi și mai eficient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel