Pulverizați acest produs pe mobilă și țesături și casa va mirosi plăcut. O idee genială și rapidă

Pulverizați acest produs pe mobilă și țesături și casa va mirosi plăcut. O idee genială și rapidă. Sursa - Pexels
Pulverizați acest produs pe mobilă și țesături și casa va mirosi plăcut. O idee genială și rapidă. Sursa - Pexels

Puțini știu, dar este extrem de ușor să vă curățați casa rapid și fără a cheltui mulți bani.  

Aflați în acest articol cum puteți crea în casă, în câțiva pași, produse ecologice. Veți vedea: cu ele, casa va fi parfumată imediat.

Știți că puteți curăța casa cu parfumul pe care îl folosiți în fiecare zi? Ei bine, se poate. Cu parfumul preferat puteți face compuși utili pentru curățarea și parfumarea locuinței într-un mod ușor, ieftin și rapid. Aflați cum și unde puteți folosi produsele pe care urmează să le faceți.

Eliminați ușor urmele de super glue de pe orice suprafață: metoda testată de gospodine

Canapele și covoare. Într-un castron, puneți 2 linguri de bicarbonat de sodiu. De obicei, în acest moment, se adaugă uleiul esențial. În schimb, în ​​acest caz, veți pune câteva picături din parfumul preferat.

Apoi amestecați bine cu o linguriță și acoperiți rezultatul cu o folie alimentară. Peste câteva minute întindeți pasta rezultată pe canapele și covoare. Lăsați-o să acționeze cel puțin 30 de minute sau, dacă se poate, chiar și o noapte. A doua zi, treceți cu un aspirator peste canapele și covoare și imediat veți vedea diferența.

Puneți bile de vată în ghivecele plantelor de interior. Secretul grădinarilor cu experiență, dezvăluit

Dulapuri. În plus, produsul realizat anterior este perfect și pentru a parfuma interiorul dulapurilor și, în același timp, pentru a elimina toate urmele de umiditate. Există un truc extrem de ușor de a oferi hainelor aroma parfumului preferat. Trebuie doar să fixați o agrafă de lemn pentru rufe pe un cuier și să o stropiți cu câteva picături de parfum.

Cameră. În schimb, pentru a parfuma încăperile trebuie să faceți un nou produs. Este atât de ușor! Turnați 200 de mililitri de apă fierbinte într-un pahar și dizolvați în el 1 lingură de bicarbonat de sodiu. Apoi adăugați câteva picături de parfum și transferați rezultatul într-o sticlă cu pulverizator. În acest moment, puteți pulveriza compusul în cameră.

Interiorul ceainicului va străluci: în cinci minute și fără substanțe chimice va fi ca nou

Podele. La fel de ușor puteți face un produs perfect pentru spălarea podelelor. Doar turnați 2 linguri de bicarbonat de sodiu într-o găleată cu apă fierbinte. Apoi adăugați câteva picături de parfum și spălați podeaua. Acum nu vă mai rămâne decât să alegeți ce metodă să o aplicați în funcție de nevoi.

BONUS. Curăță caloriferul de praf: rapid și fără aspirator dacă știi acest truc

Caloriferele nu lipsesc din casele noastre, fiind surse excelente de căldură toată iarna. Uneori designul caloriferului face ca procedura  de curățare a acestuia să fie o sarcină descurajantă. Înainte de noul sezon de încălzire, multe gospodine curăță caloriferele, care în curând vor începe să dea din nou căldură. 

Unele gospodine le curăță cu periuțe de dinți vechi, unele - cu duza aspiratorului, iar altele cu cârpe. Aceste metode ajută la rezolvarea parțială a problemei, dar, în același timp, necesită mult timp. 


Termosul are un miros urât? Cum să-l elimini în câteva minute cu acest truc simplu

Gospodinele pricepute au găsit o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a curăța caloriferul de praf. Pentru asta, luați un cuțit pentru unt. Apoi, trebuie să treceți cuțitul printre elemenții caloriferului. 

Cu ajutorul cuțitului puteți curăța grilajele de ventilație și jaluzelele. Gospodinele nu recomandă folosirea unui cuțit ascuțit, pentru a nu zgâria suprafața caloriferului.

BONUS. Elimină urmele de deodorant de pe hainele albe. Cu câteva produse din casă, vei salva cămașa preferată 

Dacă observi că au apărut pete galbene, în zona axilei, pe rochia sau cămașa ta preferată, nu te grăbi să-ți iei rămas bun de la haină.

Îndepărtarea petelor nu este dificilă dacă cunoașteți rețeta unui remediu eficient, pe care îl puteț prepara la domiciliu.

Deci, veți avea nevoie de:

1 pahar de oțet;

0,5 pahar de bicarbonat,

1 linguriță de sare;

1 linguriță peroxid de hidrogen.

Înmuiați hainele pătate într-un lighean cu apă caldă, în care ați pus două pahare de oțet, pentru 20 de minute. După o astfel de „baie”, stoarceți hainele și întindeți-le pe un prosop curat.

Aplicați pe zonele galbene o pastă, făcută din bicarbonat de sodiu, sare și peroxid. Lăsați pasta rezultată pe țesătură circa 30 de minute.

După aceea, puneți hainele în mașina de spălat. La final, vă veți bucura de rezultat, deoarece petele galbene vor rămâne amintire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel