Protocol SRI-DNA. Țuțuianu: Se poate interpreta greșit

Președintele Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că în următoarea ședință a comisiei va aborda subiectul apărut în spațiul public legat de existența DNA-SRI. 

”Vom discuta, săptămâna viitoare am şedinţă la comisia parlamentară, cu mai multe subiecte, şi vom discuta cum abordăm şi aceste lucruri”, a spus Adrian Ţuţuianu.

El a explicat: ”Vom discuta cum abordăm aceste lucruri, am fost atent la formulare, am văzut că se poate interpreta greşit”. 

”Vorbim despre documente care sunt clasificate, ca urmare relaţii despre acest subiect nu vă pot da. În al doilea rând, protocoalele nu implică doar SRI, până la urmă SRI este un prestator de servicii. Sigur că se pune problema în ce limite a prestat serviciul respectiv şi dacă deciziile CSAT-ului au adăugat la lege, dând atribuţii care nu sunt ale Serviciului Român de Informaţii. Şi al treilea lucru pe care vrea să vi-l spun este că problema protocoalelor interesează în egală măsură mai multe instituţii, interesează pe cei care au încheiat asemenea protocoale, ANAF, de exemplu, Curtea de Conturi, dacă există vreun asemenea protocol, Ministerul de Interne, interesează CSM-ul” a mai explicat senatorul PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel