Protocol. Sectorul 1, înfrățit cu Raionul Orhei din Republica Moldova

Crişan Andreescu / 25 Martie 2018 / 18:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat duminică, 25 martie 2018, un protocol de înfrățire în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale, pentru a asigura dezvoltarea economico-socială a celor două comunități.

Acest protocol a fost încheiat pe o perioadă nedeterminată și vizează mai multe domenii, printre care: economic, social, cultural, investițional, protecția mediului înconjurător, conservarea și promovarea patrimoniului cultural.

"Documentul pe care l-am semnat astăzi înseamnă strângerea și mai mult a relațiilor dintre comunitatea din Sectorul 1 și frații noștri de peste Prut. Prin această înțelegere, ne dorim să identificăm elementele comune din programele Primăriei Sectorului 1 și Raionului Orhei, să realizăm schimburi de experiență și să inițiem parteneriate sau alte forme de cooperare între instituții și societatea civilă.

[citeste si]

Doresc să-i mulțumesc Președintelui Tudor Golub pentru deschiderea și sprijinul său în realizarea acestui proiect esențial pentru dezvoltarea economico-socială a comunităților pe care le reprezentăm", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La ceremonia de semnare au mai participat reprezentanți ai Consiliului Local Sector 1 și oaspeți din Republica Moldova.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27