Promisiunea lui Arafat. De ce nu demisionează. Mesaje ”foarte interesante”

Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES

Raed Arafat a explicat de ce nu va demisiona din funcție.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat, marți seară, că nu va demisiona din funcție, însă, dacă vrea cineva să îl demită, o poate face.

„Eu nu sunt legat de scaun. Poate oricine să-mi ceară să plec și plec! Problema rămâne sistemul: ce se întâmplă cu el și ce se întâmplă mai departe. Se spun multe. De la o perioadă, au fost mai multe mesaje lansate împotriva persoanei mele. Au fost lansate pe Facebook, la unele televiziuni. (...) De ce? Cred că sunt multe interese și aspecte aici, dacă am intra în ele poate că nu am termina nici în două ore discuția", a spus Raed Arafar, marți seară, la Medika TV.

„Dacă mi se cere demisia... normal, nu am să spun vreau să stau pe scaun. Absolut deloc! Nu am demisionat eu pentru că nu vreau, în niciun moment, să mi se zică tu ai plecat, nu noi te-am dat afară”, a explicat Raed Arafat, adăugând ulterior: „Este dreptul oricărui să mă dea afară. Dacă sunt demis, o să găsesc ceva să fac. Eu nu sunt omul care să stea și să nu facă nimic. Că o să fac în țară sau în afară... mai degrabă poate în afara țării. Am mai multe oportunități, nimic concret, dar pot să încep să discut”.

„Mesajele sunt foarte interesante”, a mai zis Raed Arafat, „a făcut cândva, dar acum nu mai face. Nu e adevărat! Facem mult și acum!”

„Când o să plec, o să dau un bilanț complet a ceea ce a fost, ce s-a făcut și ce urma să se facă", a conchis Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel