Program Paști la poștă și la bancă. Unde este închis de 1 Mai și de Paști

foto: Freepik
foto: Freepik

Unităţile BCR şi Raiffeisen vor fi închise de 1 mai şi în perioada 3-6 mai; programul subunităţilor poştale va fi modificat

Banca Comercială Română și Raiffeisen Bank au anunțat că unitățile lor vor fi închise în perioada 1 mai și între 3 și 6 mai 2024, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, cu excepția celor din marile centre comerciale și mall-uri, care vor funcționa conform programului acestora, de obicei între orele 10:00 și 20:00.

Compania Națională "Poșta Română" va modifica, de asemenea, programul de lucru al subunităților sale poștale în perioada 1 mai - 6 mai 2024.

BCR va rămâne deschisă permanent online, telefonic și prin intermediul echipamentelor multifuncționale instalate în rețeaua sa teritorială extinsă. Serviciile bancare online prin George vor fi disponibile permanent, iar clienții vor putea efectua majoritatea tranzacțiilor curente. De asemenea, BCR va fi disponibilă non-stop și prin telefon, la *2227 sau +4.021.407.42.00 pentru apeluri internaționale. ATM-urile și mașinile multifuncționale BCR din zonele de Easy 24 Banking vor fi alimentate și funcționale permanent.

În ceea ce privește programul agențiilor Raiffeisen România, zilele de 1, 3 și 6 mai 2024 sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor și mall-urilor.

Toate subunitățile poștale din mediul rural și urban vor fi închise în data de 1 Mai 2024, iar în 2 mai 2024, vor funcționa conform programului normal de lucru. În perioada 3 mai - 6 mai, toate subunitățile poștale din mediul rural și urban vor fi, de asemenea, închise.

Începând cu data de marți, 7 mai 2024, toate subunitățile poștale își vor relua programul normal de lucru, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel