Primul bărbat din lume vaccinat oficial împotriva Covid-19 a murit din alte cauze

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Primul bărbat care a fost vaccinat împotriva Covid-19 a murit.

Potrivit The Sun, britanicul William Shakespeare a fost vaccinat cu prima doză de Pfizer administrată oficial după aprobare, în decembrie, însă s-a stins din viață dintr-o altă boală, joi.

Pensionarul de 81 de ani a fost a doua persoană vaccinată împotriva Covid-19, după Margaret Keenan, o femeie de 91 de ani. Imunizarea a avut loc la Spitalul Universitar din Coventry, Marea Britanie.

Moment important în lupta omenirii cu pandemia de Covid-19. Ce a declarat vârstnicul anul trecut

Momentul vaccinării de la începutul lunii decembrie 2020 a marcat un moment important în lupta cu pandemia de Covid-19, dar și startul celui mai important program de imunizare din istorie. După vaccin, Shakespeare a transmis: „Revoluționar cred, nu-i așa? Ar putea să fie diferența de care aveam nevoie. Este începutul revenirii la viețile noastre și la modul de trai”.

Acesta a adăugat că și-a petrecut zilele din carantină cu soția sa, iar cei doi au fost „practic blocați” în casă în întreaga pandemie, în afară de câteva drumuri la magazin pe care le-a făcut soția. Shakespeare a glumit ulterior, spunând că nu a scris vreo piesă de teatru așa cum îi sugerează numele.

Borna de 50 milioane vaccinări a fost depășită recent în Anglia

Borna de peste 50 de milioane de doze de vaccin Covid-19 a fost depășită sâmbătă în Anglia, a anunțat ministrul Sănătății, Matt Hancock. Numărul de persoane vaccinate complet a trecut și el de 22.000.000, a mai adăugat englezul. De la o zi la alta, au fost raportate doar șase morți provocate de coronavirus în Anglia, o scădere de trei morți comparat cu ziua de vineri. Și alte 2.694 de infecții au fost confirmate în Anglia, cu 150 mai puține decât cu o zi în urmă.

Într-un mesaj pe Twitter, Hancock a transmis: „Astăzi (n.r., 22 mai 2021), peste 50 milioane doze de vaccin Covid-19 au fost administrate în Anglia. Este unul dintre cele mai mari și am importante eforturi naționale din istoria țării noastre. Vă mulțumesc tuturor care au participat la reușită”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel