Primele imagini cu criminalii din Măgurele, în timp ce cărau cadavrul italianului ucis (FOTO)

Au apărut primele imagini cu criminalii din Măgurele, în timp ce cărau cadavrul italianului ucis.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere și făcute publice de Antena 3, se vede clar cum cei doi indivizi, principalii suspecți ai acestei crime, cară mai multe bagaje în care se află cadavrul italianului pe care l-au ucis. 

Bărbatul şi femeia au coborât în faţa blocului în jurul orei 1:45 dimineaţa, pe 7 mai, încercând să-l ducă la maşina care era parcată în lateralul blocului. În acel moment, un taxi a oprit în zona respectivă, iar cei doi s-au speriat şi s-au retras, aşteptând să plece pentru a-şi putea termina treaba.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, se apleacă din nou şi cară ceva voluminos şi greu, împreună cu fosta soție, aceasta în vârstă de nici 24 de ani. Trece iar o maşină, se sperie. Preţ de trei minute, au stat în faţa blocului aşteptând să plece eventualii martori oculari pentru a transporta cadavrul în maşina italianului. Apoi, au plecat către Măgurele, unde au incendiat maşina respectivă şi au plecat de acolo cu un autobuz către cartierul Ferentari, unde locuiau împreună cu cei doi copii.

În acest apartament s-ar fi comis şi crima respectivă. Italianul ar fi fost lovit de mai multe ori, iar, ulterior, acesta a decedat.

Presupusa ștergere a urmelor a dus la criminali

Cei doi tineri sunt și cei care au fost surprinși pe camera de supraveghere în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 07:00, în zona în care a fost incendiată mașina. 

Amintim că sâmbătă, la ora 09:00, un apel la 112 avea să anunțe că o mașină arde pe un câmp de lângă orașul ilfovean Măgurele. După stingerea incendiului, în portbagajul mașinii, pompierii au descoperit cadavrul unui bărbat. 

Se pare că este vorba despre un afacerist italian, care se stabilise în România, unde avea mai multe mici afaceri, dar și legături cu oameni de afaceri din nordul Capitalei. Italianul, în vârstă de 64 de ani, avea domiciliul în Giurgiu, în orașul Mihăilești, la doar câțiva kilometri de Capitală. 

Autorii crimei au luat plăcuțele de înmatriculare a mașinii, dând dovadă, încă de la început, că au crezut că prin acest gest și prin incendiere își șterg urmele. Nu doar că au atras atenția, dar au avut și naivitatea să creadă că mașina nu poate fi identificată în alt mod. Mașina, de producție românească, o Dacie, a fost înregistrată în Italia, în 2017, la o firmă de închirieri. 

Bărbatul bănuit de crimă se pare că nu era străin de Poliție, având mai multe infracțiuni în dosar, mai arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel