Întâia poză cu femeia crucificată în Italia-FOTO

O crimă care s-a produs în Italia a îngrozit întreaga lume.

Andreea Cristina Zamfir, românca în vârstă de 26 de ani, a fost ucisă și crucificată de un "monstru", așa cum îl descrie pe suspect presa internațională. Un reporter de la canalul TV italian Sky TG24 a postat pe Twitter poza victimei.

Femeia a fost găsită sub un pod de la periferia Florenței de către un biciclist care a alertat autoritățile. Tânăra avea doar pantofii în picioare, hainele și geanta fiind descoperite la 1,5 km distanță de trupul victimei.

Poliţia italiană nu exclude deocamdată nicio ipoteză, dar cea principală este că femeia a fost imobilizată, torturată şi violată, apoi lăsată să moară.

Tânăra în vârstă de 26 de ani era originară din Hunedoara, dar avea domiciliul în Drobeta Turnu Severin. Era plecată de patru luni cu soţul său în Italia, lăsându-şi cei doi copii, în vârstă de trei şi respectiv un an, în grija bunicilor din partea tatălui, scrie Adevărul.

Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa. În prezent, anchetatorii caută principalul suspect: un bărbat de aproximativ 50-60 de ani, italian, cel mai probabil client al prostituatelor.

VEZI ȘI: Româncă, ucisă și crucificată în Italia. "Este un MONSTRU"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel