Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj nou: ”Spune ceva tare îngrijorător”

Rodica Mitu / 15 ian 2019 / 08:24 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Descriere foto: Maria Ghiorghiu

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a revenit pe blogul ei cu un nou mesaj.

„În această dimineață, mă trezește un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: Alertă pe drumul vieții. Iar un alt glas continuă: Şi Alertă de gradul 2! 

Clipă în care văd o stradă înspre Sud, Sud-Est, o stradă cu zăpadă înghețată, iar vântul spulberă totul de pe stradă, rămânând doar gheaţa groasă. Pe trotuar, văd un cățel zgribulit care aleargă de parcă s-ar fi speriat de ceva sau de cineva nevăzut de mine. Cățelul alerga plângând și privind în urma sa.

Dragii mei, nu știu ce înseamnă această ALERTĂ de gradul 2 sau în ce context va fi dată, dar știu că ceva se va întâmpla și nu ceva de bine. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne apere și să ne ocrotească de tot ce înseamnă durere, lacrimi și suspine.

Să nu ne pierdem credința, fraților, ci să ne întărim în credință, să fim buni și milostivi, și neapărat să mulțumim Domnului și Maicii Domnului pentru toate DARURILE vieții, pentru toate câte am primit și primim în fiecare clipă din viața noastră”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

 

VEZI ȘI: Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare despre vreme

VEZI ȘI: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj nou: "Ora zero, zero zero!"


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27