Presa internațională despre moartea lui Patrick Ekeng

Din Franța până în Spania, Marea Britanie sau SUA, evenimentul a fost abordat de mai multe instituții media în edițiile online.

Spaniolii de la Marca, francezii de la L'Equipe și britanicii de la The Guardian sau Daily Mail, printre altele, au relatat întâmplarea tragică de la București. De asemenea, alte zeci de publicații au preluat știrea scrisă de agenția Associated Press, în care au fost relatate pe scurt evenimentele.

Și secțiunea de sport a BBC are ca prima știre decesul lui Ekeng, aducând aminte de moartea unui alt camerunez, Marc Vivien Foe, care și-a pierdut cunoștința în timpul unui meci de la Cupa Confederațiilor, în 2003.

De asemenea, și fotbaliștii de peste hotare - în activitate sau retrași - au aflat vestea tragică și au ținut să marcheze momentul trist. Stephane Mbia, coleg în naționala Camerunului cu Ekeng, Cafu (dublu campion mondial cu Brazilia), Hector Bellerin (Arsenal) sau Anthony Martial (Manchester United) sunt doar câțiva dintre cei are au reacționat la scurt timp și au publicat mesaje prin care își exprimau regretul pentru pierderea unui coleg de breaslă.

"Familia cameruneză a pierdut un frate. Nu pot crede asta. Condoleanțe familiei. Odihnește-te în pace, Patrick Ekeng", a scris Stephane Mbia, alături de o fotografie în care apare împreună cu Patrick și amândoi sunt îmbrăcați în echipamentul naționalei din Camerun.

"Odihnește-te în pace, Patrick Ekeng. Ți se rupe inima să vezi încă un fotbalist decedând în timpul jocului pe care îl iubim", a scris și spaniolul Hector Bellerin.

"Vești triste, am pierdut încă un membru al familiei fotbalului. Gândurile se îndreaptă către familie și prieteni. Odihnește-te în pace, Ekeng", a fost și mesajul lui Cafu, dublu campion mondial cu brazilia, în 1994 și în 2002.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel