Ponta: Mi-ar plăcea să mă susţină Antonescu. PNL şi PSD vor reface USL

ponta antonescu
ponta antonescu

Premierul Victor Ponta spune că a vorbit în ultima perioadă cu liberalul Crin Antonescu, dar, deşi i-ar plăcea asta, nu crede că va fi susţinut de fostul preşedinte PNL în lupta prezidenţială. Ponta susţine că PSD şi PNL vor reface USL după primul tur sau al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Întrebat, vineri seară, la B1 Tv, dacă a mai vorbit recent cu Antonescu, care a evitat ieşirile publice în ultimele săptămâni, Ponta a răspuns afirmativ, adăugând că i-ar plăcea să aibă susţinerea liberalului.

"Am mai vorbit, rar, dar nu se pune problema să mă susţină pe mine. Noi am format un USL cu acest tandem şi cu principiul ca un preşedinte şi un prim-ministru să aducă cele două ideologii şi programe de guvernare împreună", a spus Ponta.

Ponta a declarat că Uniunea Social Liberală se va reface după 2 noiembrie sau după 16 noiembrie. Întrebat dacă reconstruirea USL se va face cu PNL, Ponta a răspuns că "da".

Preşedintele PSD spune că Alianţa Creştin Liberală nu va rezista. În opinia lui Ponta, situaţia se prezintă astfel în prezent: PDL îl susţine pe Klaus Iohannis, în timp ce "majoritatea covârşitoare" a liderilor PNL, cu care premierul afirmă că s-a întâlnit în ultima vreme, ţine cu Tăriceanu sau au "are o atitudine extrem de elegantă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel