VIDEO: Polițiști ATACAȚI de localnici în timpul unei intervenţii în cătunul Ponorâta, Maramureș

VIDEO: Polițiști ATACAȚI de localnici în timpul unei intervenţii în cătunul Ponorâta, Maramureș. Foto: Facebook / Europol.
VIDEO: Polițiști ATACAȚI de localnici în timpul unei intervenţii în cătunul Ponorâta, Maramureș. Foto: Facebook / Europol.

Un echipaj de poliţie care a intervenit într-un scandal casnic în cătunul Ponorâta a fost atacat de localnici.

În urma incidentului a fost necesară intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a jandarmilor, a informat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Cecilia Grozavu, scrie Agerpres. 

Potrivit acesteia, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au intervenit la un scandal în familie petrecut în Ponorâta, iar la faţa locului poliţiştii au identificat apelanta, o tânără de 23 de ani, şi pe concubinul acesteia, un tânăr de 21 de ani.

Scandalul a fost aplanat 



"Poliţiştii au aplanat scandalul, iar în momentul în care aceştia au vrut să plece de la locul evenimentului, tânărul a adresat ameninţări poliţiştilor, moment în care aceştia au coborât din autospecială pentru a-l conduce la sediul poliţiei. În acele momente, alte trei persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 50 de ani au lovit autospeciala de poliţie cu bâte şi pietre, după care au fugit. În sprijinul poliţiştilor s-au deplasat la faţa locului luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi pentru aplanarea situaţiei", a spus Cecilia Grozavu.

Ea a adăugat că 11 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş pentru audieri.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Singura patrulă de poliție pe o rază de 70 de km

”Singura patrulă de poliție de pe o rază de 70 km, din zona Târgu Lăpuș, Maramureș, a intervenit în această după amiază la un apel 112 în care o mamă reclama că tatăl i-a luat copilul și o amenință. Se întâmpla în cartierul de rromi Ponorâta, com. Coroieni, unde legea se face cu parul în mână și unde autoritățile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România, așa cum s-a mai relatat în presă. După ce polițiștii au intervenit și au reușit să redea copilul mamei, tatăl, furios, a început să adreseze injurii și amenințări. Iar în momentul în care colegii au vrut să îl rețină pentru a-l conduce la sediu, acesta a fost "sprijinit" de ceilalți localnici care i-au atacat pe colegii noștri cu bolovani și pari și au distrus autospeciala în care se aflau polițiștii. Până în acest moment a fost identificat și reținut doar un bărbat din cei aproximativ 12 care au participat la atacul violent. Aceștia vor fi cercetați pentru ultraj și distrugere. Din fericire, colegii noștri au scăpat fără vătămări, dar deznodământul putea fi altul dacă nu reușeau să ajungă la mașină”, au explicat reprezentanții Europol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel