Polițist pedofil. Mihai Gâdea, SONDAJ de ultimă oră. Ștefănescu: Se întâmplă ceva

Jurnalistul Mihai Gâdea a lansat pe Facebook următoarea întrebare: Considerați că este necesară castrarea chimică a pedofililor și a violatorilor?

Bărbatul suspect de pedofilie şi-a recunoscut fapta. Acesta lucra în cadrul Brigăzii Rutiere. Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a spus că a simțit acest caz ca pe o lovitură năucitoare.

Mihai Gâdea, pe rețeaua de socializare Facebook, a publicat următorul mesaj: "Considerați că este necesară castrarea chimică a pedofililor și a violatorilor? Votați pe linkul de mai jos!" (n.r. se poate vota AICI).

(w670) 

Luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza zilei, jurnalistul a spus că 98,5 la sută dintre persoanele care au participat la sondaj au răspuns afirmativ. „Puteți vota în continuare", a precizat Mihai Gâdea.

De asemenea, potrivit Antena 3, polițistul ar fi agresat un alt copil în 2012. Sursa citată precizează că bărbatul poate fi pus, luni seară, sub acuzare, pentru o faptă de pedofilie din anul 2012. Ar urma să fie scos din arest și dus la poliție pentru a fi pus sub acuzare pentru această nouă faptă.

Codrin Ștefănescu, măsuri radicale

„Nu e normal să nu-l recunoști pe colegul tău. Toți de acolo trebuie excluși. Dar asta nu rezolvă problemă. Eu, după sărbătorile de Crăciun, văd următoarele știri: cum unchiul își omoară nepoata, cum o mamă își aruncă copila, am văzut cazul în care tatăl își violează fetele minore. Am senzația că se întâmplă ceva. Nu știu ce măsuri trebuie luate, însă mult mai radicale", a spus Codrin Ștefănescu, prezent în platoul Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel