Poli Iasi - Dinamo, scor final 21 septembrie

Poli Iași și Dinamo București s-au duelat vineri, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a a Ligii I.

Update:  Poli Iaşi a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal. Singurul gol al partidei a fost reuşit de costaricanul Dylan Florea (38).

Ieşenii au avut o bară, prin Andrei Sin (20), şi au ratat ocazii prin Flores (28, 70) şi NDongala (80), în timp ce Dinamo nu a reuşit să îşi creeze decât o singură oportunitate, mare, însă Sergiu Hanca a irosit şansa egalării din 6 metri (82). Dinamo a ajuns la trei eşecuri consecutive şi are un singur punct obţinut în cinci deplasări.

Poli Iaşi a reuşit trei victorii consecutive. CSM Politehnica Iaşi - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion Emil Alexandrescu - Iaşi A marcat: Dylan Florea (38). 


Poli Iași - Dinamo București, 21 septembrie 2018. Confruntarea se anunță interesantă, mai ales că vestea plecării lui Ionel Dănciulescu de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a venit chiar înaintea meciului Poli Iași - Dinamo. „E o decizie foarte grea, sincer vă spun, e o decizie pe care trebuia să o iau de mai mult timp, dar am rămas pentru suporteri, jucători, antrenor, dar e momentul să fac un pas în spate. Spun la revedere lui Dinamo, dar nu spun adio", a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport. „Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. Cine mă cunoaște, știe ce vorbesc. E vorba de respect și recunoștință. Lumea știe ce vorbesc, nu plec datorită unei anumite persoane sau unei situații acumulate acum. E o decizie pe care aș fi vrut să o iau mai demult, dar așa a fost să fie. O spun cu durere în suflet că îmi e greu", a mai spus fostul atacant.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel