Urmărește emisiunea live


Ploieşti Jazz Festival revine cu a XII-a ediție

Jacksonville Jazz Festival
Jacksonville Jazz Festival

A XII-a ediţie a Ploieşti Jazz Festival, care va avea loc în perioada 22-26 noiembrie.

Acest festival include o gamă largă de evenimente, printre care diverse concerte în autobuze sau pe acoperişul uneia dintre cele mai înalte clădiri din oraş, concerte în spaţii neconvenţionale dar şi un concert-lecţie. 

Directorul Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploieşti, Vlad Mateescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că această ediţie va reuni artişti din ţări precum Italia, Venezuela, Japonia, Statele Unite ale Americii, Cuba, Franţa, Spania și România.

Potrivit Agerpres, la acest fetival va fi prezent și Giovanni Mirabassi, un renumit pianist. Prima seară va fi deschisă cu un concert de muzică de Edith Piaf cu orchestră simfonică. 

„În prima seară avem concert 'Fits cântă Piaf', ceva de suflet pentru toţi. Este muzică Edith Piaf cu orchestra simfonică. Aşa cum am făcut de fiecare dată de când festivalul a fost preluat de Filarmonica din Ploieşti, şi tocmai pentru că este o filarmonică şi avem orchestră simfonică, ne-am propus să deschidem de fiecare dată evenimentul cu aceasta", a declarat Mateescu. 

[citeste si]
Directorul Filarmonicii a mai declarat că bugetul festivalului este de aproximativ 300.000 lei, din care circa 250.000 lei provin de la bugetul local iar restul din sponsorizări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel