Pleșoianu și schimbarea radicală a Dianei Șoșoacă. Mircea Badea: Care e problema? Important este să fii simpatic

Mircea Badea reacționează după postarea lui Pleșoianu / Captură Antena 3 - arhivă
Mircea Badea reacționează după postarea lui Pleșoianu / Captură Antena 3 - arhivă

Mircea Badea a reacționat după postarea lui Liviu Pleșoianu privind „lista neagră” făcută de Șoșoacă. 

Joi seară, Mircea Badea a declarat la „În gura presei” de la Antena3 că „știți că eu o plac pe doamna Șoșoacă și sunt fan. Domnul Liviu Pleșoianu pare un pic încrâncenat. Eu sunt amuzat de arheologia în spațiul public pe care o practică domnul Pleșoianu, multe lucruri interesante găsește domnia sa prin scormonire. Mi se pare așa, prea îndârjit, în legătură cu doamna Șoșoacă.”

Realizatorul TV a citit apoi ce a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook, respectiv: „Când îi înfruntam în Parlament pe useriști și peneliști, când votam înființarea Secției Speciale cu haștagii în fața Casei Poporului aruncându-se pe mașinile deputaților PSD, #ȘOȘO mă punea pe liste negre... Altfel, acum, e o mare luptătoare împotriva desființării SIIJ, iar eu sunt un "userist" care nu înțelege anvergura metafizic-planetară a duduii... ...Mai sunt încă pe aici fani #ȘOȘO? Înjurați, înjurați, înjurați... Abia aștept! Această pagină avea mare nevoie de un triaj...”

Pleșoianu a pus și o captură a listei „rușinii și trădării de țară și de neam” a avocatei Dianei Șoșoacă, în care se regăsea și el. 

Mircea Badea: Se mai răzgândesc oamenii 

„Da, se-ntâmplă! Se mai răzgândesc oamenii fundamental. Poți să fii împotriva înființării Secției Speciale, dar dacă tot s-a înființat, să fii acum împotriva desființării ei. Care e problema? Important este să fii simpatic, ceea ce doamna Șoșoacă este, fără doar și poate. De aia o și susțin!”, a spus Mircea Badea la „În gura presei”.

Iată și postarea lui Pleșoianu cu „lista neagră” a lui Șoșoacă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel