Pleșoianu, atac virulent la Guy Verhofstadt: Ce o să ne facem?

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a reacționat după ce Guy Verhofstadt a declarat că România este la un pas de activarea articolului 7.

Liviu Pleșoianu a avut o reacție dură la adresa liderului ALDE european, după ce acesta a declarat că România este foarte aproape de activarea articolului 7. 

"Apendicele lui Soros, nulitatea isterică din fruntea ALDE european amenință România cu "articolul 7". Oare ce o să ne facem?

Repet ce-am scris acum câteva zile:

ALDE european amenință cu excluderea ALDE românesc? Domnule Tăriceanu, vă spun cu toată sinceritatea: eu l-aș trimite URGENT la plimbare pe penibilul ăsta care se crede o mare somitate europeană. Ca de obicei, nu zice nimeni direct, așa că o spun eu: Guy Verhofstadt nu e nimic altceva decât un apendice submediocru al lui George Soros, o nulitate arțăgoasă care va primi de aici înainte de la mine toate replicile necesare. E doar începutul, mai ales că îl încearcă o iritație legat de legea privind transparentizarea finanțării ONG-urilor... O să-și primeasca în scurt timp răspunsul! M-am săturat de toți precarii intelectual ridicați pe false socluri europene! Niște nulități agresive care trebuie reașezate în băncuțele lor..." , a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel