Picior descompus, descoperit pe plajă. Testul ADN arată potrivire cu o femeie de afaceri care a furat milioane de dolari

Piciorul ar fi putut călători 400 km distanță de Sydney
Piciorul ar fi putut călători 400 km distanță de Sydney

Poliția australiană a transmis că au fost descoperite rămășițe parțiale ale unei suspecte de fraudă care a dispărut din casa sa din Sydney acum patru luni.

Conform BBC, afacerista Melissa Caddick a dispărut după ce a fost acuzată că a furat milioane de dolari de la clienții săi, iar subiectul a fost foarte intens urmărit în Australia. Polițiștii nu au găsit vreo urmă de-ale ei până săptămâna trecută, când niște oameni care făceau camping au zărit un pantof cu un picior descompus, pe o plajă, la 400 km de Sydney. Testul ADN a arătat că piciorul era al lui Caddick.

„Momentul și cauza morții” vor fi determinate de o biopsie, a transmis comisarul adjunct al Poliției New South Wales, Mick Willing, vineri. „Rămâne un mister modul și momentul în care a intrat în apă. În acest punct, nu putem exclude vreo variantă. Trebuie să rămânem deschiși variantelor, însă ținând cont de circumstanțele dispariției... vom lua mereu în calcul că s-ar putea să-și fi luat viața”. Acesta a adăugat că este posibil ca femeia să fi intrat în apă în apropiere de casa sa din Sydney.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel