Peter Rice, noul preşedinte-director general al Fox Networks Group

Peter-Rice
Peter-Rice

Grupul News Corporation, care se pregăteşte de scindare, a anunţat, luni, că a numit un preşedinte-director general pentru filiala Fox Network Group - ce grupează televiziunile companiei -, în persoana lui Peter Rice, care era şeful diviziei de divertisment al acestor posturi, informează AFP.

"Peter a demonstrat, pe rând, la Fox Entertainment Networks şi la (studioul de producţie cinematografică) Fox Searchlight înainte, că este unul dintre liderii cei mai inovatori şi cu o bună strategie în domeniul divertismentului", a spus directorul de exploatare al News Corp., Chase Carey, într-un comunicat.

Din această funcţie, Rice va conduce posturile Fox generaliste şi sportive, pe cablu şi digitale, americane şi străine, dar şi posturile National Geographic.

PDG al Fox Sports, David Hill a fost la rândul lui promovat ca vicepreşedinte executiv al News Corporation.

Numirile au fost anunţate la puţin timp după ce preşedintele-director general şi fondatorul News Corp., Rupert Murdoch, a spus că renunţă la funcţiile de director al mai multor companii care controlează cotidianele britanice ale grupului şi la calitatea de membru al consiliilor de administraţie ale mai multor filiale americane ale trustului media.

Un purtător de cuvânt al News Corp. a anunţat, sâmbătă, că demisiile acestea reprezintă "o operaţiune de curăţare înainte de scindarea grupului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel