Pernele și pilotele vor fi parfumate instantaneu: încearcă acest remediu simplu

Pernele și pilotele vor fi parfumate instantaneu, încearcă acest remediu simplu. Sursa foto: freepik.com
Pernele și pilotele vor fi parfumate instantaneu, încearcă acest remediu simplu. Sursa foto: freepik.com

După o zi încărcată, tot ce ne dorim cel mai mult este să venim acasă și să fim invadați de căldură și confort. Dar uneori mirosurile din jur nu ne oferă această senzație plăcută.

O soluție eficientă pentru parfumarea hainelor umede și uscate, a cearșafurilor, a prosoapelor, a fețelor de masă, a draperiilor, a covoarelor și a covoarelor, cu un singur spray, este grozavă pentru a da acel miros minunat de curățenie în casă. 

Am găsit  o soluție rapidă și eficientă de a parfuma casă, folosind doar balsam, alcool și apă. Pernele și lenjeria vor fi imediat parfumate cu acest spray, care este foarte simplu de făcut.

Pune sare și cuișoare în fața ușii de la intrare. Multe gospodine deja fac asta. Află de ce

Pentru asta ai nevoie de:

- 1 sticlă cu pulverizator,

- 1 pâlnie,

- 1/2 cană de balsam de haine,

- 1/2 cană de alcool etilic,

- 1 ceașcă de apă.

Umple sticla  cu apă, apoi adaugă balsam de rufe și la final alcoolul etilic pur. Se agită bine. Soluția este gata pentru a fi utilizată.  

Cu acest remediu, hainele tale vor mirosi bine o lungă perioadă de timp: trebuie doar să-l adaugi în mașina de spălat

Cu acest preparat poți parfuma draperiile, covoarele, pilotele, plapumele și canapeaua. Pulverizează acest amestec în aer pentru a parfuma mediul înconjurător. Poți folosi acest miros plăcut de prospețime și în automobil. De asemenea, îl poți folosi pentru a curăța murdăria ușoară de pe suprafețele netede, care, după  vor rămâne curate și parfumate.

Pulverizează soluția direct pe haine. Adesea hainele care atârnă în baie sau în alte încăperi închise ale casei, nu sunt complet uscate și capătă un miros urât. 

Pulverizează soluția în dulapul cu haine. Dulapul tău miroase a naftalină? Cu această soluție, nu vom mai avea niciodată acest miros neplăcut de naftalină pe haine, deoarece va dispărea complet.

Cel mai eficient truc pentru curățarea ferestrelor fără urme: adaugă un ingredient secret în apă și efectul te va surprinde

Pulverizează soluția pe perne și lenjeria de pat. Soluția este excelentă pentru împrospătarea patului și canapelelor. Dormitul între cearșafuri, perne și pături parfumate cu siguranță îți va face somnul mai plăcut!

Pulverizează cu această soluție halatul de baie și prosoapele, care vor fi moi și parfumate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel