Cu acest remediu, hainele tale vor mirosi bine o lungă perioadă de timp: trebuie doar să-l adaugi în mașina de spălat

Cu acest remediu, hainele tale vor mirosi bine o lungă perioadă de timp, trebuie doar să-l adaugi în mașina de spălat. Sursa foto: freepik.com
Cu acest remediu, hainele tale vor mirosi bine o lungă perioadă de timp, trebuie doar să-l adaugi în mașina de spălat. Sursa foto: freepik.com

Dacă vrei să-ți parfumezi hainele și nu vrei să folosești produse chimice din magazin, poți opta pentru un ingredient simplu, care trebuie adăugat în mașina de spălat.

Hainele care miros bine sunt de neprețuit! Balsamul nu este întotdeauna ideal pentru că poate afecta fibrele țesăturii, dacă este folosit prea mult. Deci ce trebuie să faci? Avem soluția pentru tine. Descoperă un ingredient foarte simplu, care îți va parfuma hainele o lungă perioadă de timp!

Uneori hainele proaspăt spălate nu miros frumos. Asta se întâmplă, mai ales, dacă abuzezi de detergent crezând că cu cât vei pune mai mult, cu atât va fi mai eficient.

În loc să mergi la magazin să cumperi un balsam pentru rufe, trebuie să-ți amintești că există un ingredient natural, care îți va parfuma toate hainele. Vorbim despre uleiul esențial.

Nu arunca resturile de pâine: le poți folosi pentru a fertiliza plantele de interior

Ai o aromă preferată? Este timpul să folosești uleiul esențial ca înlocuitor al balsamului de rufe. Dacă dorești, poți varia aromele pentru fiecare spălare.

Cu această abordare naturală, țesătura hainelor va arăta bine o lungă perioadă de timp, iar hainele vor mirosi frumos.  

Pentru a folosi ulei esențial și pentru a-ți parfuma rufele, nu există un proces mai simplu. Convinge-te singur.

Diluează 10 picături de ulei esențial de mentă, spre exemplu, într-un pahar de apă. Adaugă soluția obținută în sertarul pentru balsam al mașinii de spălat.  La finalul ciclului de spălat, hainele tale vor mirosi foarte frumos.

Gospodinele cu experiență pun lămâie în buretele de spălat vasele: trucul care schimbă totul

Uleiul esențial nu este singura alternativă bună pentru balsamul de rufe. Dacă dintr-un motiv oarecare nu ai un ulei esențial, poți folosi apa de flori de portocal.

Folosirea sucului de citrice pentru a-ți parfuma rufele este unul dintre cele mai populare sfaturi ale gospodinelor. Pune un pahar de suc de lămâie în cuva mașinii de spălat și hainele tale vor avea un miros plăcut.

Pentru ca toate hainele să miroase bine, poți folosi apă de flori de portocal sau apă de lavandă. Aceste produse sunt foarte eficiente pentru parfumarea naturală a rufelor. Trebuie doar să adaugi  apa de lavandă sau portocal într-o sticlă cu pulverizator și să o aplici pe haine înainte de a le băga în mașina de spălat. După ciclul de spălare, hainele vor fi proaspete, parfumate și curate.

Elimină toate mirosurile neplăcute din toaletă cu un truc simplu: ai nevoie de hârtie igienică

Apa de trandafiri este și ea o alegere foarte buna și este perfectă pentru gospodinele care nu iubesc mirosurile puternice și preferă să opteze pentru ceva mai delicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel