Gospodinele cu experiență pun lămâie în buretele de spălat vasele: trucul care schimbă totul

Gospodinele cu experiență pun lămâie în buretele de spălat vasele, trucul care schimbă totul. Sursa foto: freepik.com
Gospodinele cu experiență pun lămâie în buretele de spălat vasele, trucul care schimbă totul. Sursa foto: freepik.com

Beneficiile lămâilor pentru sănătate sunt bine cunoscute. Conținutul ridicat de vitamina C și antioxidanții naturali fac din lămâie un aliat al sănătății noastre.

Cu toate acestea, utilizarea acestui fruct citric nu se oprește doar la proprietățile sale nutritive. Multe gospodine o folosesc și pentru a-și curăța casa. Lămâia nu este doar un citric extrem de valoros și versatil, dar este și un excelent antibacterian natural.

Un burete de spălat vasele, înmuiat în suc de lămâie, poate rezolva multe neplăceri. Primul pas este să tai ușor buretele, între partea galbenă și cea verde. Apoi, introduce o felie de lămâie în interiorul buretelui. Acest pas este rapid și ușor.

Folie de aluminiu și sare: o combinație uimitoare, care rezolvă multe probleme din casă

De fiecare data când buretele este umed, sucul de lămâie va îndepărta petele și va lustrui vasele. Toate tipurile de material pot fi tratate cu lămâie. În general, această soluție este întotdeauna eficientă. De asemenea, acest truc vine în ajutorul persoanelor care au obiceiul  de a  lăsa vasele murdare, în chiuvetă, toată noaptea. Cu ajutorul sucului de lămâie, curățarea vaselor va fi mai ușoară.

Pe lângă faptul că va curăța toate suprafețele și va îndepărta petele încăpățânate, parfumul de lămâie va combate toate mirosurile neplăcute.  

Sucul de lămâie poate fi folosit pe vase înaintea detergentului, pentru a îndepărta murdăria și grăsimea. Vasele vor fi curate, strălucitoare și parfumate.

Pune câțiva bureți de vase în mașina de spălat și vei economisi un pumn de bani la sfârșitul lunii

Lămâia poate fi folosită și pentru lustruirea suprafețelor opace, pe care anumite produse chimice nu pot fi folosite, fiind foarte agresive. Trebuie să ai grijă la unele materiale, deoarece riști să le deteriorezi, dacă vei folosi substanțe chimice agresive.

În plus, poți pregăti o soluție foarte simplă cu produsele din cămară. Ai nevoie de apă fierbinte, 3 linguri de detergent lichid de vase și sucul de la o lămâie. Amestecă totul pentru a obține o pastă omogenă. Această soluție poate fi utilizată pentru  curățarea aragazului, a chiuvetei, a robineților. Lasă-o să acționeze câteva minute și vei obține rezultate incredibile, datorită puterii de igienizare a lămâii.

Casa și hainele nu vor mai mirosi a mâncare prăjită. Iată soluția la care apelau bunicile noastre

Dacă dorești, poți adăuga și bicarbonat de sodiu care elimină și cele mai încăpățânate pete. Bicarbonatul de sodiu, în combinație cu oțetul și sucul de lămâie, dă rezultate surprinzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel