Pericolul mierii pusă în ceai sau cafea. Prof.Mencinicopschi, avertisment

Loredana Brumă / 31 Martie 2019 / 18:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a vorbit la Antena 3, la emisiunea "Voi cu Voicu", despre proprietăţile mierii de albine.

Gheorghe Mencinicopschi atrage atenţia şi spune că mierea de albine poate deveni extrem de periculoasă, la o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

"La temperaturi înalte, mierea îşi pierde proprietăţile şi poate deveni toxică, apărând acel hidroximetilfurfural care poate fi chiar şi cancerigen. 

Mai sus de 40 de grade se pierd vitaminele, emzimele. Mierea conţine aproape tot complexul de vitamine B, inclusiv B12 care e farte rară. Dacă ai pus-o la o temperatură ridicată ai pierdut vitaminele, emzimele. Nu mai are aceaşi valoare ca mierea crudă", a spus profesorul Gheorghe Mencinicopschi la emisiunea "Voi cu Voicu".


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27