EXCLUSIV  PERICOL când porți masca de protecție! Spray-ul care te scapă de probleme

Scăderea temperaturilor şi masca de protecţie cumulate înseamnă - pe lângă avantajul de a te proteja într-o oarecare măsură de coronavirus - şi o mare problemă pentru o parte dintre oameni.

Vorbim aici despre cei care poartă ochelari de vedere. Numai o persoană care e nevoită să poarte tot timpul ochelari ştie cât de deranjant e să ieşi din bloc şi instantaneu să ţi se aburească ochelarii, să cobori din maşină şi în secunda doi să nu mai vezi nimic din cauza lentilelor care se aburesc. 

Ba chiar au apărut şi glume pe internet despre care se spun că numai un "ochelarist" le poate înţelege: când inspiri totul e OK, când expiri, instantaneul se lasă "ceaţa".

Despre ce pot face oamenii care poartă ochelari pentru a evita această problemă a vorbit, pentru DC News, Tudor Ciuhodaru. 

"Şi eu port ochelari şi tot timpul m-a deranjat această situaţie. Iar de când cu purtarea măştii, problema s-a amplificat. Iar rezolvarea pe care am găsit-o este simplă: există pe piaţă soluţii speciale, sub formă de spray, care se aplică pe lentile şi astfel eviţi aburirea ochelarilor pentru o perioadă de timp", a explicat medicul Ciuhodaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel