Percheziţii la angajaţi din trei spitale în Harghita şi Mureş

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Percheziţii la angajaţii a trei spitale, într-un dosar de fals intelectual, înşelăciune şi constituire de grup infracţional organizat.

Poliţişti din cadrul Serviciului de investigare a criminalităţii economice Harghita efectuează sâmbătă mai multe percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual, înşelăciune şi constituire de grup infracţional organizat, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, percheziţiile au loc pe raza judeţelor Harghita şi Mureş. 

Poliţişti ai Serviciului de investigare a criminalităţii Harghita efectuează la această oră şapte percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Harghita şi Mureş, în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, fals intelectual, înşelăciune. În cauză sunt vizaţi angajaţi din trei spitale. La acţiune participă poliţişti din mai multe structuri, inclusiv BCCO, a precizat oficialul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel