Percheziții la penitenciar. Ce au descoperit polițiștii

Mai multe telefoane mobile au fost ridicate, miercuri, de polițiștii din Botoșani, care au efectuat cinci percheziții la persoane bănuite de înșelăciune și complicitate la înșelăciune prin metoda 'Accidentul'.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale — Inspectoratul General al Poliției Române, au efectuat perchezițiile în Penitenciarul Iași și pe raza localității Plevna din județul Botoșani.

'În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat 12 terminale mobile, 11 cartele SIM și mai multe înscrisuri, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor', se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în care nouă persoane sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune, prin metoda "Accidentul". Două persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 10 august — 28 septembrie, acestea ar fi înșelat trei persoane din municipiile Botoșani și Dorohoi.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 37.000 de lei.

La activitățile desfășurate în Penitenciarul Iași au participat lucrători din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel