Pence, ATAC la Biden: Este un cal troian! Nu vom lăsa să se întâmple asta!

Mike Pence
Mike Pence

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, a evidențiat realizările președintelui Trump în ultimii patru ani și l-a atacat pe Joe Biden, în cadrul alocuțiunii rostite la Baltimore, la baza militara Fort Henry, în cadrul celei de-a 3-a seri a Convenției Naționale Republicane.

Vicepreședintele Mike Pence a reliefat o imagine întunecată despre cum ar arăta națiunea americană dacă candidatul prezidențial democrat Joe Biden va câștiga alegerile generale din noiembrie, avertizând că „nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden”.

Pence a spus că Biden „nu a spus niciun cuvânt” săptămâna trecută la Convenția Națională Democrată despre violența din orașele americane. Pence a declarat că: „Vom avea lege și ordine pe străzile acestei țări”.

Vicepreședintele a mai acuzat că „Joe Biden nu va fi altceva decât un cal troian pentru o stânga radicală” și a subliniat că „miza în aceste scrutin prezidențial nu a fost niciodată mai clară și mai mare. Președintele Trump a pus națiunea noastră pe o cale către libertate și oportunitate încă din prima zi a acestei administrații. Dar Joe Biden ar pune America pe o cale a socialismului și a declinului. Dar nu vom lăsa să se întâmple asta." a mai spus Pence.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel