Lidia Fecioru: Pe cine trebuie să ierți, indiferent ce ți-ar face

Există trei persoane, în lumea asta, care merită iertarea ta, orice ar fi. Lidia Fecioru a vorbit despre acest subiect delicat, alături de Mihai Voropchievici, în emisiunea "Adevăruri ascunse", de la Antena 3.

Printre primele persoane pe care trebuie să le ierţi, indiferent cu ce ţi-ar fi greşit, sunt părinţii. După cum povesteşte Lidia Fecioru, există o tradiţie extrem de emoţionantă, înainte de cununia religioasă a doi oameni care se iubesc: Iertăciunea. Cei doi miri îşi cer iertare, pentru toate greşelile, în faţa părinţilor lor.

"Trebuie să avem atâta tărie de carcter să ne iertăm părinţii. Abia atunci devenim maturi, înţelepţi cu adevărat. A doua persoană poate fi oricine din viaţa noastră: iubit, iubită, prieten", spune Lidia Fecioru.

A treia persoană pe care trebuie să o iertăm este chiar propria persoană. "Dacă iubirea pornește din ceea ce vezi în oglindă, aia nu mai e iubire, este admirație", spune Mihai Voropchievici.

"Nu ne putem ierta pentru ataşament, pentru furie, ranchiune, pentru lucrurile pe care le-am făcut. Iertându-ne pe noi devenim mai spirituali", spune Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel