Paula Herlo, revoltată: Simt că mor. Nu mai vreau să scoatem copiii din țară

Jurnalista Paula Herlo a vorbit despre suferința unui coleg de breaslă, care trebuie să-și scoată copilul bolnav din țară pentru a obține o șansă la viață.

"Eu m-am născut într-o familie de oameni foarte simpli și tot timpul m-am întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi avut șansa de a ajunge la PRO Tv, ce s-ar fi întâmplat cu noi dacă am fi ajuns într-un spital, ce s-ar fi întâmplat cu un copil din familia mea dacă ar fi ajuns în spital. Și atunci toată zbaterea mea și de la "Dăruiește viață", și de la "Avem viață în sânge" pornește fix de la asta: cum facem noi să dăm acces tuturor, fără să trebuiască să intervii, la tratament de calitate. Să nu mai moară copiii în România din cauza infecțiilor.

Uite, de exemplu, acum simt că mor efectiv. Este vorba despre copilul unui coleg de-al nostru care trece printr-o situație foarte, foarte grea și are nevoie de un transplant de măduvă și toată zbaterea mea este să-l scot din țară. Și nu mai vreau să scoatem copiii din țară ca să se trateze. Vreau să fie tratați aici. Până la urmă, părinții lor muncesc aici, aici își plătesc taxele, aici dau bani către sistemul de sănătate și nu mi se pare corect. Fiecare dintre campaniile pe care le-am făcut are ceva din mine, din ceea ce am trăit eu în viața asta. Campania legată de cancer a fost legată de o experiență personală, pentru că am avut în familie pacienți cu cancer", a mărturisit Paula Herlo în emisiunea Andreei Esca de la PRO Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel