Patru persoane rănite în accidentul de la Tulcea, transportate în Capitală

elicopter-smurd
elicopter-smurd

Potrivit Mediafax, patru persoane rănite în accidentul petrecut, joi seară, pe DN 22, în dreptul localităţii tulcene Cataloi, între care un copil de cinci ani, au fost transportate, vineri dimineaţă, cu două elicopete în spitale din Capitală.

[caption id="attachment_218956" align="alignleft" width="276"] photo:Mediafax[/caption]

Unul dintre elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, care a decolat de la Tulcea vineri dimineaţă, în jurul orei 7.55, a adus în Capitală trei dintre răniţii în accident, respectiv o femeie cu fractură cervicală şi doi bărbaţi, în comă, intubaţi.Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo în jurul orei 9.00, răniţii urmând să fie duşi la spital.

Celălalt elicopter al MAI, care a decolat de la Tulcea la ora 7.25, a transportat la Bucureşti un copil de cinci ani rănit grav în accident. Elicopterul a aterizat în jurul orei 8.30, în zona Apărătorii Patriei, la Detaşamentul de Pompieri.Copilul  a fost preluat cu o ambulanţă şi dus la Spitalul Bagdasar-Arseni. Acesta este în comă, ventilat mecanic, având traumatisme cranian şi toracic.

În accidentul petrecut, joi seară, pe DN 22, în dreptul localităţii tulcene Cataloi, șapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar opt au fost rănite.Patru dintre răniţi, un copil de cinci ani, o femeie cu fractură cervicală C6 şi C7, precum şi doi bărbaţi, în comă, intubaţi, au fost aduşi cu elicopterele la spitale din Bucureşti.Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Tulcea, unde au fost transportate nouă persoane rănite, în urma accidentului şi-au pierdut viaţa şapte persoane, dintre care şase au fost găsite moarte la locul accidentului, iar a şaptea a murit la spital, în timpul intervenţiei chirurgicale, din cauza hemoragiei interne, produse în urma rupturii de rinichi şi ficat.De asemenea, în accident a fost rănit un copil în vârstă de zece ani, care are un traumatism cerebral și se află tot în comă.

Conform informațiilor de la fața locului, în accident au fost implicate trei maşini foarte puternice, două Audi A6 şi un BMW, din primele date reieşind că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive. În urma accidentului, una dintre maşini s-a rupt în două, o parte luând foc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel