Patru copii arși în casă. Reacția șocantă a mamei

Patru copii au murit în cele mai groaznice chinuri. Care a fost prima grijă a mamei? Este uimitor. Una dintre fetițe împlinea doi ani.

Polițiștii au deshis o anchetă după tragedia de la Timișoara în care patru copii au murit, într-un incendiu care le-a cuprins casa.

Micuții, cu vârste curpinse între patru luni și șase ani, erau înăuntru alături de fratele lor mai mare de 14 ani care a reușit să iasă și să cheme ajutor. 

A murit chiar de ziua ei

Părinții copiilor nu erau acasă, au venit după sosirea echipajelor de pompieri. Locuința era invadată de fum, iar când pompierii au ajuns era deja prea târziu, relatează România TV. 

Unul dintre copii, o fetiță de doi ani, a murit chiar de ziua ei. 

Prima grijă a mamei. A postat pe Facebook

Mama era plecată, iar când a ajuns acasă, prima ei grijă a fost să posteze pe Facebook faptul că i-au murit patru copii. Familia era de mai mult timp în vizorul autorităților, asta după ce vecinii au reclamat-o pe mamă că este negrijentă și îi lasă tot timpul închiși în casă.

Ce spun vecinii

În plus, vecinii susțin că aceștia își neglijau mereu copii și îi lăsau singuri în casă.

"Are cinci copii, patru mici de tot și îi ține închiși în casă. Nu a fost acasă și a luat foc, nu știu de la ce exact, de la lemne, de la curentul electric, dar mama nu are grijă de ei. Nu stă deloc acasă. Protecția copilului știa de ei, nu a venit să controleze", susține o vecină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel