Panică în timpul meciului FC Argeș - FC Voluntari. Două ambulanțe au intrat pe teren după ce doi jucători s-au ciocnit violent - Video

Foto Pexels
Foto Pexels

Minutul 33 din meciul FC Argeș - FC Voluntari, din returul semifinalelor Cupei României, a adus un moment de panică în ambele tabere.

După o degajare lungă a lui Armaș, spre Marcelo Lopes, Joao Miguel urmărea mingea și nu l-a văzut pe adversarul său, iar cei doi s-au ciocnit violent. Reacția comentatorilor partidei a fost elocventă: "S-a auzit o trosnitură!"

Pe reluări se vede că cei doi se ciocnesc genunchi în genunchi, stângul lui Joao Miguel, cu dreptul lui Marcelo Lopes, însă contactul a fost foarte puternic.

Imediat au intrat două ambulanțe pe teren

Imediat au intrat două ambulanțe pe teren, pentru a le acorda primul ajutor celor doi. Însă ei s-au ridicat de pe teren în cele din urmă, cu toate că Marcelo Lopes a vomitat pe teren și se ținea cu mâna de piept.

În cele din urmă, Joao Miguel a fost cel afectat mai grav. Fundașul argeșenilor a fost înlocuit cu Boldor. Partida s-a reluat după 5 minute de întrerupere, scrie Digi Sport.

VIDEO

Citește și - FCSB - CFR Cluj se va juca la Buzău. Mihai Stoica a anunțat decizia finală după refuzul celor de la CSA Steaua

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a anunțat că meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1, se va juca la Buzău.

FCSB a încercat să închirieze arena din Ghencea, pe care evoluează CSA Steaua, pentru meciul din ultima rundă, dar Clubul Sportiv al Armatei a refuzat.

Mihai Stoica a transmis un mesaj și pentru cei care au luat această decizie, cu o posibilă referire și la ministrul Vasile Dîncu, că vor avea de pierdut la alegeri.

”Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri. P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook. Citește aici continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel