Paleologu: Udrea și Macovei nu pot respira aerul aceleiași camere

Theodor Paleologu a dezvăluit că Monica Macovei și Elena Udrea “nu prea pot coexista”. Deputatul PDL a spus că regretă că Macovei a fost “atât de intransigentă” în relația cu Udrea.

În lupta pentru șefia PDL, Elena Udrea a urmărit o unire la forțelor cu Monica Macovei, însă eurodeputata a răspuns tranșant după Congres- "Cer să nu fiu inclusă în scenariile post-Convenție lansate acum în presă. Nu am un proiect comun nici cu Vasile Blaga, nici cu Elena Udrea".

Theodor Paleologu a spus, pentru pesurse.ro, "Eu am spus acest lucru la Congres, m-am raliat candidaturii Elenei Udrea pentru a mă asigura că Monica Macovei și Cristian Preda vor fi locurile doi și trei la europene. Am spus-o în discursul meu, eu am vrut unitatea atunci, cum o vreau și acum, pentru că văd care este pericolul și de-aia am vorbit cu Elena Udrea și am convins-o să asigurăm acest lucru. Păcat că Monica Macovei a fost atât de intransigentă. Păcat că cele două doamne nu prea pot coexista, nu prea pot respira aerul aceleiași camere. Foarte păcat că lucrurile stau așa” .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel