EXCLUSIV  Oana Zamfir, schimbare MAJORĂ. Gâdea a avut un PROTEST când a auzit

După căsătorie, Oana Stancu a luat numele soțului ei, Daniel Zamfir, senator PNL, inițiatorul Legii dării în plată. Într-un interviu acordat în exclusivitate la DC News Live, a vorbit despre această schimbare.

Întrebată dacă au fost probleme de 'acomodare' cu noul nume, Oana Zamfir a spus: "Din punctul meu de vedere, nu. Cred este un lucru firesc ca atunci când o femeie se căsătorește să ia numele soțului pentru că practic de-asta te căsătorești. Este soarele tău, numele tău, numele copiilor tăi. Ca atare, nu am ținut absolut deloc la numele 'Stancu'. Vă mai spun ceva. I-am zis și lui Mihai Gâdea într-o emisiune când a avut așa, un mic protest. Mi-a spus: 'Tu ai venit în presă cu numele Stancu. Ai făcut carieră cu acest nume. Acum vine unul Zamfir, te ia și gata, eu sunt obligat de acum să îți spun Zamfir?' (n.r. - râde). I-am spus că în acest nume este o foarte bună investiție pentru că, în curând, s-ar putea să mă salute pe mine oamenii pe stradă drept soția omului care i-a salvat pe românii necăjiți cu credite și a făcut Legea dării în plată. Așa că sunt foarte mândră de acest nume".

"După căsătorie, am semnat o perioadă, în Jurnalul Național, cu numele: Oana Stancu Zamfir pentru că într-adevăr, în scris, este nevoie de o trecere. Acum, lucrurile cred că sunt lămurite. Telespectatorii mei au făcut repede trecerea. De altfel, din ziua căsătoriei, am avut numele pe post Oana Zamfir", a adăugat jurnalista la interviurile DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel