Oana Stancu, dezvăluire în direct despre Băsescu. Gâdea, uluit

Oana Stancu a avut o intervenție telefonică la Antena 3 în emisiunea lui Mihai Gâdea după mesajul transmis de Silvian Ionescu referitor la Traian Băsescu.

Într-o postare pe Facebook, fostul ofițer DIE Silvian Ionescu, șeful lui Traian Băsescu în perioada în care acesta era şeful Navrom la Anveres, i-a cerut fostului președinte să spună cu cine dintre români era EBA colegă la Parlamentul European.

Oana Stancu Zamfir a precizat că, în 2007, într-un interviu acordat publicaţiei Evenimentul Zilei, Petre Roman, fostul premier al României, amintea un episod în care Traian Băsescu i l-a recomandat pe Marin Antonescu ca fiind "„superiorul pe linie profesională de la Anvers".

Mai mult, acest Marin Antonescu ar fi fost chiar omul de legătură al lui Traian Băsescu cu DIE. Anonimă pe plan politic, Oana Antonescu, a ajuns europarlamentar, după ce a candidat pe lista PDL, scrie Antena 3.

"Faptul că acum vin detaliile de la Silvian Ionescu despre cum a furat Traian Băsescu, nu cred că este decât așa... o ironie a vieții, un soi de dreptate. De la Silvian Ionescu i se trag astăzi toate aceste adevăruri ieșite la lumină", a mai zis realizatoarea emisiunii "Exces de putere" în emisiunea lui Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Silvian Ionescu dă de pământ cu Traian Băsescu: "Nu ai curaj să mă dai în judecată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel