Oamenii au mâncat și au băut mai mult în ultimul timp. Rezultatele unui studiu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un studiu britanic arată că mai bine de un sfert din locuitorii acestei țări au început să bea mai mult în săptămânile de carantină.

Un studiu britanic arată că mai bine de un sfert din locuitorii acestei țări au început să bea mai mult în săptămânile de carantină, transmite Daily Mail. Pe lângă băut, britanicii mănâncă mai mult cu o medie de 671 de calorii (31%).

Cu ajutorul sondajului s-a descoperit că 14 milioane de britanici mănâncă în mod regular gustări, iar mulți au crescut proporția de mâncare nesănătoasă din dietă (10 milioane).

Sănătatea, pe primul loc

„Carantina a fost extrem de dificilă pentru mulți oameni, iar unii și-au schimbat radical viața de acasă și de la serviciu”, a spus un reprezentant al companiei care a efectuat studiul, Direct Line Life. „Chiar dacă poate fi ușor să mergi în bucătărie și să mănânci ceva nesănătos sau să torni un pahar de ceva, este important să îți aduci aminte de importanța unui stil de viață echilibrat”.

„În timpuri atât de nesigure, în care sănătatea și binele stau în gândul tuturor, este crucial să ai grijă de tine și de familia ta”, a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel