American, după câteva zile petrecute în Tenerife și, apoi, în Mamaia: "Românii seamănă cu spaniolii, dar unii sunt mai corecți"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un turist care locuiește în Washington a petrecut câteva zile de vacanță în Tenerife, dar și în Mamaia, iar concluziile lui au fost clare.

Ajuns în Tenerife, în luna iunie, Daniel, care are dublă cetățenie (româno-americană), s-a lovit de mai multe neplăceri, ajuns la cazare. Pereții din baie erau plini de mucegai, iar peste tot era un miros înțepător. A făcut reclamație, dar hotelierii i-au spus că nu mai au camere libere decât într-un alt hotel, mult mai departe de plajă, sau să mai aștepte până săptămâna următoare, exact atunci când el trebuia să plece.

"Nu mi-a venit să cred. Eram pentru a treia oară în Spania și a pentru a doua oară în Tenerife, dar nu mai pățisem niciodată una ca asta. O ticăloșie revoltătoare, îmi venea să plec pur și simplu, dar nu puteam nici să renunț la banii pe care îi plătisem deja și nici nu voiam să fac circ și să caut cine poate obliga hotelul să mă despăgubească”, a povestit Daniel, potrivit adevarul.ro.

"Românii seamănă cu spaniolii, dar unii sunt mai corecți"

La sfârșitul lunii august, acesta a petrecut și un concediu de cinci zile pe litoralul românescu, în Mamaia.

"Mamaia nu e Tenerife, dar să știți că are frumusețile ei. Unii o compară cu Ibiza. Și nu e că sunt și român, dar e frumoasă. Aș spune că sunt multe cluburi cochete și fete frumoase din toată lumea. Pentru americani, e un pic mai greu de ajuns, pentru că nu există zboruri directe spre România. Se poate ajunge însă din Londra, Paris sau Frankfurt oricând într-un mare oraș românesc cum e capitala București, Cluj sau Iași. Apoi, dacă se vrea să se ajungă pe litoralul românesc, e de preferat să se zboare la București, iar de acolo se ajunge relativ ușor cu trenul, cu autocarul sau cu o mașină închiriată”, a spus bărbatul.

"Românii seamănă cu spaniolii, sunt latini și unii și alții, dar unii sunt mai corecți. Și aici vorbesc despre români”, mai spune el. 

Vezi și:  Vacanță de 5 stele în Turcia cu "surprize" la pachet: "Mușcăturile au  dus la infecție. Am plătit 200 de euro consultația plus rețeta". Reacția hotelului (FOTO)

"Nu sunteți în solarul de roșii de acasă!". Românii la bustul gol din terasele din Grecia, ținta ironiilor: "Nu e nimeni obligat sa vă vadă fundul ieșind din pantaloni și burta peste masă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel