"Nu sunteți în solarul de roșii de acasă!". Românii la bustul gol din terasele din Grecia, ținta ironiilor: "Nu e nimeni obligat sa vă vadă fundul ieșind din pantaloni și burta peste masă!"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Un român i-a criticat dur pe conaționalii săi care vin la terasele sau restaurantele din Grecia la bustul gol.

"Știu că o sa îmi iau mult hate (n.r. ură) de la "dacii liberi", dar… Aveți bunul simț să puneți un tricou pe voi la restaurant, terasă, tavernă! Nu sunteți în solarul de roșii de acasă! Nu e nimeni obligat sa vă vadă fundul ieșind din pantaloni și burta peste masă! Educația costă, știu, dar bunul simț e gratis!”, a postat bărbatul pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Iar comentariile nu au ezitat să apară. Părerile au fost pro și conta:

"Este respect atât pentru tine ca persoană, cât și pentru cei de lângă."

"Nu știam că am un dress code și la taverna de pe plajă. Later Edit: că văd numai oameni educați pe aici, atât de mulți încât îmi vine să repet cei 7 ani de acasă ... Când ceri o bere la tavernă de pe plajă... Voi tot la 4 ace sunteți?"

"Nu văd mare deranj, sunteți voi prea sensibili. Ești la mare, nu la nuntă.”

"Total de acord. Am citit că există taverne pe anumite insule unde este interzis accesul persoanelor care vin în costum de baie."

"Femeile pot servi masa la bustul gol? Întreb pentru un prieten."

"Total de acord. De asemenea și pentru sexul feminin, minim de decență la taverne."

"Calm your breasts senor, ești la plajă, într-o stațiune/pe o insulă, este normal să mai vezi din când în când extra piele. E ok, face parte din peisaj. Mă mir ca nu vă duceți pe plajă să le spuneți oamenilor să se acopere sau probabil ăsta ar fi următorul pas.”

"După cum comentează unii pe aici, că e ok că doar sunt la "tavernă pe plajă", bine naiba că nu e vreo plajă de nudiști.”

"De ce nu le ai zis în față, ca un barbat?."

"Nu știu cum sunt alții, dar eu, și când merg la toaleta de pe plajă, îmi pun rochia de plajă sau o eșarfă ceva....Poate sunt eu mai pudică sau îmi e frică de Bu...i că îmi vede celulita."

Vezi și:Româncă, turistă în Grecia: Nu credeam că voi posta așa ceva vreodată. Ne-au fost furate absolut toate bunurile din mașină

 Înșelăciune la pompă în Turcia: Ce au pățit mai mulți români. ”În zadar am explicat, a trebuit să achit”. Procedura care trebuie respectată în benzinării: Dacă nu, sunați la poliție! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel