O televiziune Intact, acțiune de care ar putea beneficia toți europenii

Happy Channel, cel mai recent lansat post care face parte din portofoliul Intact Media Group, a inițiat o petiție online pentru ca dreptul la fericire să figureze în Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene, aşa cum preşedintele Jefferson a stipulat acest drept cu mulţi ani în urmă Declaraţia de Independenţa a Statelor Unite ale Americii.

"Credem că evoluția societății în care trăim se află în directă legatură cu fericirea celor parte a acesteia – cu fericirea noastră. E nevoie ca oamenii să fie sprijiniți să creada în ei, să își descopere resursele interioare și să se dezvolte frumos. Credem că e nevoie de medii de suport, de spații de consiliere. Credem că e nevoie de o lume deschisă, cu perspective pozitive, valori clare, solide.

Nu suntem primii care promovează dreptul la fericire, însă sperăm că demersul nostru să genereze medii în care oamenii să poată crește, evolua. (...) 

Demersul nostru dorește să atragă atenția asupra faptului că fericirea este cheia pentru a ne asigura că politicile unui stat sunt destinate să îmbogățească viața socială, să ne învețe puterea comunicării și empatiei.

Dacă împărtășiți aceste idei, dacă și voi credeți că dreptul la fericire poate fi mai mult decât un deziderat, semnați această petiție alături de noi și de prietenii voștri! Să încercăm, împreună, să creăm o societate mai frumoasă!", se precizează în textul petiţiei online iniţiată de Happy Channel.

Dacă această petiţie va avea un număr important de semnături, va fi trimisă Parlamentului European şi supusă aprobării.

Petiția poate fi semnată AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel